Gegrilleerde Zwitserse omelet

Heel lekker bij een biefstukje of bij ‘suddertjesvlees’.
Recept voor twee personen. Kook 2,5 ons aardappelen in de schil gaar in 30 minuten op laag vuur.

Klop met de garde 4 eieren los met 4 eetlepels melk, 40 gram Emmenthaler kaas, 1 eetlepel gehakte kervel, zeezout en vers gemalen peper. Verhit Bertolli in een anti-aanbak pan en bak de omeletzacht aan. Houd hem warm.

Verhit ondertussen de grill voor. Pel de aardappelen en schil ze in plakjes van een halve centimeter. Schuif de omelet in een vuurvaste schaal en schik de aardappelschijfjes er overheen. Bestrooi het geheel met zout en wat paprikapoeder. Eventueel wat majoraan. Druppel er wat olijfolie overheen en zet de schaal onder de hete grill. (op een afstand van 6 cm) Grilleer de schotel tot er een goudbruine korst ontstaat.

Geef een reactie