Skip to main content

studio aksento.

Studio Aksento is verantwoordelijk voor de prachtige foto´s van de Bus Stop Bakery. Aan Aksento hebben wij de prachtige food-, portret, en busfoto’s te danken.

Het beeld dat mensen van een merk of organisatie hebben, bepaalt vaak de algemene beeldvorming. Daarmee zegt het nadrukkelijk iets over identiteit en imago. Fotografie is daarom in de ogen van Studio Aksento de visueel bindende factor binnen de huisstijl van elke onderneming of organisatie.

Door krachtige beelden versterken ze de communicatie uitingen van hun opdrachtgevers en ondersteunen ze de verkoopbevorderende activiteiten in zowel de product als de dienstensector. Het is de taak van Studio Aksento om de voor de klant belangrijke waarden, creatief en onderscheidend in beeld te brengen.

Studio Aksento is een succesvol samenwerkingsverband tussen de fotografen Peer de Wit en Gerard Zonneveld aangevuld met een gedreven team medewerkers. Beiden afgestudeerd aan de afdeling Visuele Vormgeving en Fotografie van de Academie Sint Joost in Breda.

Werkend voor een veelzijdige en trouwe groep opdrachtgevers; reclame en ontwerpbureaus, architecten, bedrijven en instellingen. Het ervaren team kan een totale fotoproductie verzorgen op locatie of in de studio en beschikt over een uitgebreid netwerk van; stylisten (food), modellenbureaus, visagisten, decorbouwers etc.

Visie in combinatie met professionele tools zoals ruime studiofaciliteiten en de modernste digitale opnametechnieken zorgen voor een optimaal beeldresultaat. Iedere opdracht is een uitdaging, waarbij ze inspirerend meedenken en effectief handelen binnen de vastgestelde communicatie doelstelling, de deadline en het budget.

| | Meer opties |

extra info.

Meer weten over Studio Aksento? Dat kan via onderstaande link.