Skip to main content

manowi.

Manowi was tijdens de fotoshoot bij studio Aksento verantwoordelijk voor de visagie en de kapsels van alle projectleden.

Marion heeft een kapsalon in Lage Mierde waar ze samenwerkt met Evelien en Ingrid. Iedereen kan hier terecht voor de leukste en nieuwste trends op haargebied. Hiervoor bezoeken zij maandelijks workshops/cursussen.

Moniek heeft een schoonheidssalon in Reusel voor uitgebreide gelaats- en lichaamsbehandelingen, diverse massages en visagie. Ook kunt u bij haar terecht voor duo-behandelingen.

Marion: ''Deze dag was natuurlijk helemaal iets anders voor ons, maar superleuk om de kapsels en visagie te mogen verzorgen voor deze fotoshoot! Moniek startte om 8 uur met de visagie van de 9 crewleden. Best pittig want iedereen moest natuurlijk weer op tijd klaar zijn voor de fotoshoot. Marion en Evelien waren ondertussen bezig voorbereidingen te treffen voor de kapsels. Marion heeft ’s middags nog wat veranderingen in de kapsels aangebracht voor de groepsfoto. Net wat pittiger gestyled en nog iets meer volume aangebracht. Thanx voor deze superleuke ervaring. Jullie zijn een geweldig enthousiast team. Succes met alles!''

manowi-met-bus
| | Meer opties |

contact.

Meer weten over Manowi, of zelf een afspraak maken? Bekijk dan onderstaande website!