Skip to main content

beerens winkelinterieurs .

Beerens Winkelinterieurs is als partner van de Bus Stop Bakery verantwoordelijk voor het interieur van de bus. Beerens heeft een prachtig interieur geplaatst, bestaande uit onder andere kastruimte, een werkblad, banken en een bijpassende tafel.

Beerens Winkelinterieurs is actief binnen diverse branches waarvoor zij uiteenlopende ontwerpen en huisstijlen (mee-)ontwikkelen. Binnen deze branches bedienen ze meerdere segmenten die zich laten kenmerken door hun eenvoud of juist door hun luxe. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van standaard modulaire stellingen, eventueel gecombineerd met een toevoeging van hout. Tevens is een luxe variant mogelijk waarbij design en specialisme voorop staan. Altijd met respect voor budget.

Beerens heeft alle diensten van ontwerp, ontwikkeling, project begeleiding, productie en montage in eigen huis. Naast deze separate diensten bieden zij een combinatie service aan in de vorm van turn-key project-management. Tevens bestaat er de mogelijkheid het volledig formule beheer voor u uit handen te nemen. Ze stellen dan samen met u een formule vast en brengen real-time wijzigingen aan in het ontwerp. Of u een winkelketen of een onafhankelijk winkelbedrijf bezit maakt voor hen geen verschil. 

De huidige consument is kritisch in zijn aankopen. Het is daarom van groot belang uw interieur te onderscheiden ten opzichte van uw concurrent. Een winkelinterieur biedt immers een exclusief domein om uw merkwaar te presenteren.

In tegenstelling tot een investering voor een volledig nieuwe inrichting, kan het voor u ook interessant zijn uw interieur regelmatig te restylen. Denk hierbij aan een nieuw ‘jasje van hout’ voor bestaande winkelstellingen. Deze cosmetische aanpassingen helpen uw winkelinterieur kenmerkend en up-to-date te houden; uw winkel verandert mee met de trends van materialen, kleuren en vormgeving.

| | Meer opties |

extra info.

Meer weten over Beerens Winkelinterieurs? Dat kan via onderstaande link.