Skip to main content

abn amro.

ABN AMRO is een maatschappelijk betrokken bank. Zowel op lokaal niveau, zoals hier bij de Bus Stop Bakery, als op landelijk niveau via o.a. onze ABN AMRO Foundation. Daarnaast adviseren we jonge ondernemers op financieel vlak en begeleiden hen bij het starten van een eigen onderneming. Zo is ABN AMRO founding father van Stichting Jong Ondernemen. Jongeren vormen een belangrijke bron van de groep startende ondernemers in Nederland. ABN AMRO vindt het belangrijk om ondernemende jongeren te helpen om kennis op te doen met het starten van een eigen onderneming.

Met veel ambitie, deskundigheid en vertrouwen bedienen we zowel particulier, MKB als grootzakelijke klanten. Vanuit verschillende ABN AMRO onderdelen zijn we betrokken bij het prachtige initiatief van de Bus Stop Bakery. Onderstaand een korte omschrijving.

Onze dienstverlening voor particuliere relaties in Tilburg
Voor alle particulieren die een gezinsinkomen hebben vanaf EUR 5.000,= per maand of een vermogen van EUR 50.000,= of meer, staan onze preferred bankers klaar. Dit zijn professionals die onze relaties op pro-actieve wijze adviseren en ondersteunen bij het verwezenlijken van hun persoonlijke wensen en ambities. Daarnaast hebben we maatwerk dienstverlening voor onder andere medici, notarissen, accountants, advocaten, expats en piloten. In Tilburg staat een team klaar van 20 enthousiaste collega's.

Geïnteresseerd? Bel naar: 013 - 53 22 460.

Onze dienstverlening voor het MKB in Tilburg
Voor ondernemers met een omzet tussen de EUR 1.000.000,= en EUR 30.000.000,= staat een enthousiast team klaar. Onze zakelijke relaties krijgen via een persoonlijke relatiemanager toegang tot een team van specialisten die pro-actief adviseren en meedenken. Voor een financiering van een nieuw bedrijfspand, een lease voor een (vracht)auto of verzekeringen die uw risico's beperken, we hebben alles in huis. Met ons uitgebreide betaalpakket, Access Online, zijn we bovendien in staat om ook internationaal actieve bedrijven te ondersteunen in hun ambities over de grens.

Wij zijn te bereiken via: 013 - 53 22 360.

Onze dienstverlening voor grootzakelijke ondernemers in Eindhoven, regio Zuid-Nederland
Voor alle zakelijke klanten met een omzet boven de EUR 30.000.000,= tot ca. EUR 500.000.000,= hebben wij speciale Corporate Clients dienstverlening. Vanuit ons regiokantoor Eindhoven bedienen ervaren relationship managers onze klanten op het terrein van financiering, cash management, risk & insurance etc. Dit combineren zij met kennis en kunde van verschillende sectoren, internationaal zakendoen en fusies en overnames. Op deze manier ondersteunen wij onze klanten met (internationale) ambities.

U kunt onze collega's in Eindhoven bereiken via: 040 - 23 79 353.

Onze Private Banking dienstverlening in Tilburg en Breda
ABN AMRO MeesPierson ondersteunt particuliere relaties met een vrij belegbaar vermogen van meer dan EUR 1.000.000,=. Onze klanten krijgen een eigen service team tot hun beschikking via een Private Banker als eerste aanspreekpunt. Diverse specialisten op het gebied van beleggen, trading, vermogensbeheer, financiële planning, estate planning en treasury staan klaar om altijd de beste oplossing te vinden. Een groot vermogen brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee en daarom helpen we graag bij het maken van keuzes en het waarmaken van de ambities van onze klanten.

Onze collega's zijn te bereiken via: 076 - 52 78 613.

| | Meer opties |

contact.

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening en mogelijkheden van ABN AMRO? Bekijk dan onderstaande website.