Skip to main content

disclaimer.

Algemene informatie
De gegevens op de website van de Bus Stop Bakery zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over de Bus Stop Bakery. De Bus Stop Bakery spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de website geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op de websites rust een auteursrecht van de Bus Stop Bakery. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiƫnt mogelijke gebruik van deze website.

Hyperlinks
De website bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van de Bus Stop Bakery liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. De Bus Stop Bakery is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

Privacystatement
De Bus Stop Bakery respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de website van de Bus Stop Bakery is voor uw eigen rekening en risico. De Bus Stop Bakery sluit iedere aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit.

Toegang
De Bus Stop Bakery behoudt zich het recht voor om gebruikers zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot haar websites of een gedeelte daarvan te ontzeggen.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze website, stuurt u dan een e-mail naar de webbeheerder n.schoningh@busstopbakery.nl.

| | Meer opties |

disclaimer.