Skip to main content

villa pardoes.

Met een bus vol cup cakes door het land voor het goede doel….Voor Villa Pardoes een hartverwarmend gebaar! Want mede door de culinaire inbreng van Bus Stop Bakery steunt u kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte.

Deze kinderen maken vaak een ingrijpend ziekteproces door dat het hele gezinsleven zwaar onder druk kan zetten. In Villa Pardoes kan zo’n gezin even op adem en terug in zijn kracht komen. Jaarlijks bieden wij zo’n 400 gezinnen een gratis vakantieweek aan, waarbij die ziekte even naar de achtergrond verdwijnt. Een week vakantie in Villa Pardoes is een week plezier maken met het hele gezin én de andere kinderen die in Villa Pardoes verblijven.  

Waar?
In Kaatsheuvel staat een grote villa, gebouwd in de vorm van een slakkenhuis. Dat is Villa Pardoes. In het slakkenhuis bevinden zich acht vakantiewoningen met elk drie slaapkamers. In alle woningen is plaats voor 6 personen. In de gezamenlijke ruimte zijn ruime speelgangen aanwezig, een zandbak en een glijbaan. Het is een feest om hier met lotgenoten te kunnen spelen en nieuwe vrienden te maken. Maar buiten de Villa is er ook van alles te doen. Wat dacht je van de Efteling, Attractiepark Toverland, bakker Piekfijn of de Beekse Bergen.

U kunt wat doen?
Een week gratis verblijf voor een gezin kost € 2.000,-- en voor zo’n € 16.000,-- adopteert u de gehele villa voor een week. Veel bedrijven en organisaties hebben structurele steun toegezegd of (eenmalige) wervende activiteiten georganiseerd. Van galadiner tot kerkcollecte, van bedrijvensportdag tot kunstveiling. Ook particulieren kunnen Villa Pardoes steunen door donateur te worden voor € 25,- per jaar.

Maar u kunt ons ook op een andere manier helpen. Door bijvoorbeeld uw vrienden, kennissen of familieleden te informeren over Villa Pardoes. Als u iemand kent die in aanmerking zou kunnen komen voor een vakantieweek in Villa Pardoes, laat hem of haar onze website eens zien en attendeer op de mogelijkheden. Uw steun in dit opzicht is van belang voor de naamsbekendheid van Villa Pardoes!

Vanuit Villa Pardoes wensen wij het team van Bus Stop Bakery veel succes met hun tour!!

| | Meer opties |

verder lezen.

Meer weten over Villa Pardoes? Surf dan naar onderstaande website!