Skip to main content

bart de graaff foundation.

De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, Bikkels, bij het starten van hun eigen onderneming. In de voetsporen van Bart de Graaff krijgen Bikkels de kans om samen met de Bart de Graaff Foundation hun eigen onderneming te realiseren. Bart was een ondernemer in hart en nieren en had als geen ander het lef en doorzettingsvermogen om, ondanks zijn lichamelijke beperkingen, zijn dromen na te jagen. Niet voor niets werd hij Bikkel genoemd en niet voor niets dragen onze Bikkels zijn bijnaam.

De Bart de Graaff Foundation biedt begeleiding bij de start van de onderneming en organisatie van het Bikkelproject. Maar ook coaching, exposure, financieel advies en ondersteuning bij de werving van sponsoren behoren tot de steun die wordt gegeven. We stimuleren de Bikkels hun talenten te ontwikkelen en hun passie uit te leven, zodat zij uiteindelijk op een zelfstandige en constructieve manier hun ambities waar kunnen maken.

Jaarlijks ondersteunt de Bart de Graaff Foundation één groot Superbikkelproject door persoonlijke begeleiding en een startkapitaal van EUR 30.000 aan te bieden. Dit jaar is Marente onze Bikkel van het Jaar geworden. Zij wil al jaren schoonheidsspecialiste zijn en een eigen salon hebben. Door haar ziekte is dat een moeilijk traject gebleken, maar dat heeft haar alleen maar gesterkt in haar mening dat ze zelfstandig wil zijn en een eigen schoonheidssalon wil starten.

Daarnaast ondersteunen we dit jaar zelfs vier andere Bikkels. Deze vier proberen we onder te brengen bij mentorbedrijven, gevestigde ondernemingen in dezelfde branche als waarin onze Bikkels willen starten. Nieuwsgierig geworden? Via onze website, www.bartfoundation.nl, en twitter, www.twitter.com/BartFoundation kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de Bart de Graaff Foundation.

| | Meer opties |

contact.

Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen met Corine van Ruissen, manager.

Telefoon 088 00 666 88
E-mail info@bartfoundation.nl.

Meer weten over de Bart Foundation? Surf dan naar onderstaande website!