Skip to main content

we zijn begonnen.

Martine van Leeuwen - 25 maart 2011

De zon schijnt! De laatste dingen moeten nog even snel gebeuren voordat de burgemeester van Tilburg de bus officieel komt openen. De flyers, poster en menukaarten worden nog snel ontworpen en uitgeprint. Het podium en de geluidsapparatuur worden over en weer gereden en gesjouwd. De sleutel voor de stroom wordt opgehaald bij het gemeentehuis en de bus wordt grondig gepoetst. de cupcakes worden opgehaald, de artiesten nog even na gebeld en dan is het zo ver, we gaan los!

De knalroze bus met een mooi podium ernaast waar de eerste klanken van here's to Oliver al vanaf komen. Een leeg, zonnig plein is in een paar minuten een grote trekpleister geworden. Rijen met mensen staan voor de bus om een cupcake te eten voor het goede doel. Na een kort praatje van de burgemeester en er is goed gegeten! er zijn in 1 uur bijna 400 cupcakes voor het goede doel verkocht.

In de bus.. ja in de bus is het nog een beetje wennen. Het was erg druk en de bus is dan stiekem toch een beetje klein voor 8 studenten en veel cupcakes. Gelukkig is het toch allemaal soepel verlopen en zijn we heelhuids en schoon uit de bus gekomen. En dan nog met zoveel man zijn we vergeten koffie te verkopen. Dus voor de volgende rit: koffie te koop!!

Om 7 uur kwamen ook Wiep en Rolf nog even een aantal lekkere nummers spelen. Het is toch ook erg leuk om mensen in het voorbij lopen te zien stoppen om te zien wat hier nou eigenlijk gaande is. Ook nu hebben we nog een aantal losse cupcakes en doosjes verkocht en mensen gelukkig gemaakt met een overheerlijke cupcake.

Wat ons betreft een geslaagde avond!

So see you at the Bus Stop!

kickoff-tilburg

Meer beelden volgen later vandaag!

| | Meer opties |

reageren.

in de media.

Lees op onderstaande websites hoe de media over de Kick-Off in Tilburg schrijft!