Skip to main content

tiel pakt uit.

Lidia Janssen - 2 april 2011

De dag begon weer vroeg voor de Bus Stop Bakery. De bus werd zaterdagochtend opgehaald door Nicole op het BBA-terrein in Tilburg, om zo onze lading cupcakes op tijd op te halen bij de bakkerij in Oisterwijk.

De rest van de Bus Stop Bakery crew reisde er vooruit om zo de bus op te kunnen wachten op de plaats van bestemming. We zouden namelijk al voor tien uur in Tiel zijn. Dit weekend werd Tiel Pakt Uit gehouden!

We hadden geluk met het weer. Deze week was het nogal regenachtig, maar juist de dag dat wij met de bus op pad gaan, was de eerste zonnige en echt warme dag van het jaar. Heerlijk!

Mooi weer, dus heel veel aanloop in Tiel! Een heel mooi plekje was voor ons gereserveerd, tegenover de Hema op de Markt. Muziek was er van plaatselijke fanfares, erg gezellig!

Heel veel mensen kwamen naar ons toe met de reactie dat ze ons herkenden van de tv. Super leuk om te horen dat ze ons hebben gezien bij Life 4 You. En dat ze nooit hadden verwacht dat we de week erop in Tiel zouden staan!

Na een zonovergoten dag in Tiel besloten we onderweg om nog even langs de villa van Villa Pardoes te rijden. Daar konden we de kinderen verblijden met een lekker toetje. En blij waren ze met de cakejes en ook de bus viel erg in de smaak! Natuurlijk vonden ouders en medewerkers het ook erg leuk.

Behalve de donaties aan de drie goede doelen is zo’n bezoek erg leuk om te doen. Zo vlak voor de bus weer terug werd gebracht naar de BBA. Daar kan hij even uitrusten van deze lange dag, zodat hij er woensdag weer tegenaan kan bij onze volgende rit!

Natuurlijk hebben we deze gezellige dag vastgelegd! Bekijk snel het filmpje voor een sfeerimpressie!

| | Meer opties |

reageren.

extra info.

Meer weten over Tiel Pakt Uit? Bekijk dan onderstaande website.