Skip to main content

on tour.

Lidia Janssen - 17 mei 2011

Zaterdag 14 mei begon de Bus Stop Tour in Uden. De Bus Stop Bakery stond in Uden midden in het centrum van 11:00 tot 13:00 uur.

In Uden aangekomen kwam het zonnetje al door! Veel mensen zijn al op de been, en Maurice (die zelf uit Uden komt) heeft de bus netjes het centrum ingereden.

Met de Aardbeiencupcake en de Lentekriebel (een grapefruit cakeje met een mooie bloem van schuim) wisten we veel mensen blij te maken! Veel bekenden kwamen langs maar ook heel veel andere Udenaren kwamen nieuwsgierig kijken en namen een doosje cupcakes mee voor thuis. Een beter begin van de dag hadden we niet kunnen hebben!

uden-3

Daarna was het de beurt aan Schijndel. Hier was de opening van appartementencomplex Hermétage. De bezoekers werden verwelkomd door Rudolph om daarna te genieten van een heerlijk gerecht dat hij met hen klaarmaakte. Natuurlijk kwamen ze ook allemaal een cupcake proeven als toetje!

Maar ook veel voorbijgangers kwamen een kijkje nemen. Zelfs mensen die ons in Uden hadden gemist, kwamen naar Schijndel om ons toch nog te zien en wat cupcakes mee te nemen!

Vanaf 17.00 uur stond de bus in Eindhoven voor het Klokgebouw. Daar vond een groot Bakkerij Gala (Sterren ontmoeten Sterren) plaats waar de Bakkerij sterren uitgereikt werden. Aansluitend aan dit event vond het live concert 'Classic Meets House' plaats in hetzelfde gebouw.

uden1

De Bus Stop Bakery bedankt alle mensen die op deze fantastische tourdag een heerlijke cupcake zijn komen proeven. Hopelijk tot ziens!

| | Meer opties |

reageren.

media.

Bekijk hoe de media schreef over deze tourdag op deze website onder media of via onderstaande links!