Skip to main content

nijmegen.

Maurice Scholten - 17 april 2011

Daar gingen we dan. Er waren op deze mooie lente dag drie plaatsen waar we gingen staan. In de ochtend begonnen we bij de Wedren parkeerplaats. Niet de meest drukke plaats maar hier bewees de kracht van de Bus Stop Bakery zich wederom weer! Er zijn zeker 30 mensen naar de bus gekomen en cupcakes gegeten. Helemaal super op een doodgewoon parkeer terrein.

Nadat we de bus snel hadden ingepakt en alles weer spik en span in orde hadden gemaakt zijn we doorgereden naar de Waalkade. Wat een plaatje! De zon, het water en uiteraard weer zoetekauwers bij de bus!

Via een omweg (om onze twittervrienden ook van cupcakes te voorzien) zijn we naar de Molenstraat gereden. Daar hebben we een uurtje gestaan. En dit ging niet zonder slag of stoot. Voordat we er erg in hadden stond de stadwacht al op de stoep en die kwam geen cupcake halen. Maar de Bus Stop Bakery crew is voor niemand bang en na een goed en vriendelijk gesprek kregen we de toestemming om in de stad te mogen staan. Wie wilt die roze bus nou niet bij een winkelstraat hebben?

Voordat we het wisten waren we volledig uitverkocht en konden we met een voldaan gevoel richting huis. Het was weer een super dag voor de Bus Stop Bakery! Iedereen die gekomen is bedankt! See you at the Bus Stop!

205121_203610816337611_181096161922410_607732_964504_n
| | Meer opties |

reageren.

past events.

Evenementen terugkijken? Bekijk het overzicht met past events!