Skip to main content

marktdag en tour.

Nino Schoningh - 10 april 2011

Zaterdag 10 april stond de Bus Stop Bakery samen met een tiental andere studenten bedrijven uit de regio op de marktdag van Jong Ondernemen op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Een mooie kans om ons nieuwe zonneluifel uit te testen en jullie te laten genieten van de heerlijke zomerse muziek van onze Bus Stop Pop artiest Isabelle Amé dus! Gelukkig werkte de zon ook zaterdag weer heerlijk mee. Wij bedanken alle bezoekers van de markt die er samen voor hebben gezorgd dat de Bus Stop Bakery weer totaal uitverkocht!

IMG00123-20110409-1451

Verder wordt er op dit moment erg hard gewerkt om de Bus Stop Bakery zomertour vorm te geven. We zijn in onderhandeling met veel Nederlandse zomerfestivals en ook staan er een hoop vergunningaanvragen uit voor steden door het hele land. Nog even geduld dus, maar de Bus Stop Bakery komt zonder enige twijfel ook bij jou in de buurt! Houd daarom de website en onze twitter in de gaten!

| | Meer opties |

reageren.

kom ons zien.

Zelf een van onze heerlijke cupcakes komen proeven, genieten van Bus Stop Pop en het Bus Stop Bakery gevoel zelf ervaren? Dat kan! De Bus Stop Bakery komt ook bij jou in de buurt!