Skip to main content

life4you.

Nino en Martine - 28 maart 2011

Een spannende dag! Nederland zal voor het eerst het hele Bus Stop team op televisie zien. Auto’s regelen, shirts aan, verzamelen en rijden maar! Aangekomen op het mediapark in Hilversum staat er al een lange rij met toeschouwers voor de ingang van Dutchview die ons item mogen aanschouwen. Gisteren waren wij met de voltallige crew te gast bij Carlo en Irene´s Life4You! Bekijk hier snel de foto's! Ons gemist? Geen probleem! Kijk dan snel het item terug op de website van Life4You!

123

Wij hadden de eer om Life4You te openen, daar stonden onze lekkere cupcakes. Een aantal gelukkigen in het publiek hebben onze cupcakes mogen proeven. Wij hadden onze bus thuis gelaten, maar gelukkig is ook die prominent in beeld geweest. Na de show mochten wij nog met een aantal gasten en natuurlijk Carlo en Irene op de foto. Hierboven de crew met Dan Karaty.

1234

Eenmaal weer terug in Tilburg natuurlijk gelijk de uitzending terugkijken en ja hoor, op de voorpagina van Life4you! Het is een erg mooi item geworden. Mocht iemand de uitzending gemist hebben kunnen jullie deze terugkijken via de link rechts. Hierboven de crew met The Difference.

12345

Komend weekend gaan we op ons eerste festival staan, dus houd de tourdata goed in de gaten en hopelijk tot komend weekend! Hierboven de crew met Gerard Joling.

123456

Hierboven de crew met Carlo en Irene die ons erg gastvrij ontvangen hebben! Bedankt!

| | Meer opties |

reageren.

hallo Carlo en Irene,jullie vinden het zielig voor no.177,maar vergeet de gene van no. 100 niet.
Dit nummer had de winnares al genoemd voor no 177 riep.
groetjes Dineke

terugkijken.

De Bus Stop Bakery gemist bij Life4You? Kijk het item dan snel terug op de website van Life4You!