Skip to main content

lekker op weg.

Rudolph van Veen - 27 mei 2011

Inmiddels rijdt de Bus Stop Bakery al weer 2 maanden door Nederland en hebben we al heel wat avonturen beleefd.

Op de meeste plaatsen wordt de roze bus met open armen ontvangen en een enkele keer worden we direct weggestuurd door agenten, stads toezichthouders of angstige ondernemers als we ergens een keer zonder vergunning staan. Het blijft natuurlijk pionieren en soms willen we gewoon ergens staan, met of zonder vergunning. Zo bleven we bijvoorbeeld in Nijmegen en Breda steeds weer verkassen nadat we werden verjaagd. Maar meestal gaat het gewoon goed en reageert de omgeving erg sportief.

Over sportief gesproken; de 8 studenten hebben inmiddels de finale weten te behalen van de landelijke wedstrijd 'Beste Studenten bedrijf 2011'. Op 16 juni strijd de Bus Stop Bakery samen met 3 andere bedrijven om deze titel. Ik ben echt zo trots op hen!
 
 De Bus Stop Bakery gaat het nu steeds drukker krijgen en er staan een aantal grote festivals voor de deur. A.s. zondag hebben we hoge verwachtingen van het Dunya Festival in Rotterdam, in het park bij de Euromast. We zijn ook erg blij met Extrema, het Hap Stap Festival en Festival Mundial. Maar er komen nog veel meer festivals aan in de zomermaanden!

Vorige week zijn we begonnen met de Strawberry Cheese Cupcake en die is nu al uitgegroeid tot de zomerfavoriet! Samen met Robert van Beckhoven ben ik erg druk met het bakken van alle cakjes en we komen steeds weer met nieuwe ideen. Tijdens Hap Stap Festival hebben we in elk geval een zoete en zoute popcorn cupcake, die a la minute in de Bus wordt getopt!
 
 Hopelijk tot gauw op een van de stop locaties!

| | Meer opties |

reageren.

past events.

Graag zien wij u allemaal terug bij de bus! Voor een overzicht van alle plaatsen waar de Bus Stop Bakery de afgelopen maanden is geweest bekijkt u onderstaande pagina!