Skip to main content

kick-off tilburg.

Rudolph van Veen - 24 maart 2011

Vandaag spelen we een belangrijke thuis wedstrijd. De Bus Stop Bakery laat Tilburg kennis maken met onze roze bus, het enthousiaste team en de heerlijke Cupcakes. Via een aantal busstops in Tilburg zullen wij van ongeveer 17.30 uur tot 20.00 uur onze eindhalte hebben op het Willemsplein voor het gemeentehuis.

Om iedereen kennis te laten maken met ons hebben we een leuke introductie actie. Tussen 18.00 en 19.00 uur kan iedereen 1 cupcake proeven voor maar 1 euro (normale prijs 3 euro). Deze euro komt in zijn geheel ten goede aan onze drie goede doelen. Vanaf 19.00 uur is de prijs weer gewoon dus kom snel, en voordat alles op is! Burgemeester Noordanus komt om 18.00 uur de eerste cupcake kopen.
 
Gisteren was de roze bus nog in de werkplaats (Streamline in Lopik) en daar is een kort item opgenomen dat vanavond te zien zal zijn in RTL Boulevard. Vanavond verwachten we op het Willemsplein ook het Brabands Dagblad en Omroep Brabant, dus dat wordt gezellig! De verse cupcakes komen net uit de oven en zijn weer verukkelijk! Vanmiddag alle vullingen maken en opspuiten en decoreren. Oh... je moet ze echt komen proeven!
 

| | Meer opties |

reageren.

ben erbij.

Zorg dat je er bij bent en maak kennis met de Bus Stop Bakery!