Skip to main content

goede doelen.

Lidia Janssen - 25 maart 2011

Toen we nog in de beginfase waren met het concept Bus Stop Bakery, waren we het al snel eens dat we met onze toekomstige opbrengst iets goeds wilden doen. Iets goeds, maar niet te standaard. We wilden niet een goed doel kiezen, en dan een bedrag overmaken en that’s it. Dat is ook niet fair tegenover de mensen die onze producten kopen, want uiteindelijk is het wel hun geld!

Hierdoor kwamen we op het idee om het publiek mee te laten beslissen. Het is heel moeilijk te realiseren om iedereen zelf te laten kiezen, maar om toch een keuze te kunnen geven kozen we drie goede doelen waar Bus Stop Bakery goed bij past. Hoe meer je er kiest, hoe kleiner het bedrag is na het verdelen tussen de organisaties. Daarom vonden we dit een goed aantal.

De drie organisaties die we hebben benaderd (Villa Pardoes, de Bart de Graaff Foundation en Pink Ribbon) zijn alle drie verschillende organisaties maar passen ieder erg goed bij onze Bus Stop Bakery en de ideeën die wij hebben. En daarom steunen we ze ook erg graag.

Niet alle organisaties willen zich verbinden aan een bedrijf wat nog maar net bestaat. Maar de organisaties die we gaan helpen zijn erg enthousiast!

De afspraken die we hebben gemaakt verliepen daarom ook erg goed. Met Nicole van Pink Ribbon hadden we erg leuke gesprekken. Met Corine en Nanda van de Bart de Graaff Foundation hebben we rond de tafel gezeten. En samen met Martine heb ik een bezoek gebracht aan de Villa van Villa Pardoes. Daar maakten we kennis met Chantal en Nicolette. Ook werden we even rondgeleid in de Villa, die er echt prachtig uit ziet!

Allen kwamen ze meteen met leuke ideeën en tips voor de Bus Stop Bakery. Het is heel leuk om te horen dat zij niet alleen blij zijn dat ze gesteund worden, maar dat ze ook creatief en actief mee gaan denken om ons te helpen. Natuurlijk helpen ze zichzelf daar ook weer mee, maar wij hebben heel veel aan creatieve ideeën van anderen. En behalve dat is het echt super om te horen dat mensen achter je staan en geloven in je concept en je bedrijf!

| | Meer opties |

reageren.

verder lezen.

Meer weten over onze goede doelen? Bekijk dan onderstaande pagina!