Skip to main content

eerste dag madrid.

Mandy de Kort - 6 juli 2011

Op dinsdagmiddag om 9 uur in de ochtend begon ons grote avontuur. Met 'kleine' banners, 1 levensgrote banner van de bus en bagage voor 3 dagen (en voor de vrouwen bagage voor ongeveer 2 weken) gingen we richting Schiphol. Daar aangekomen wachtte de begeleiding ons op: Hannah en Jos van Jong Ondernemen, Ray en Olga van de Fontys Academy for Creative Industries en de moeder van Martine vergezellen ons richting het zonnige zuiden.

vliegtuig

Nadat we de simpele incheckmethode door hadden waren we al snel al onze bagage kwijt.We liepen alleen nog met een enorme rol van zo'n 2,5 meter waar de afbeelding van de bus op stond en die dus echt mee moest!! Na wat heen en weer geloop hebben we het goede bagagedepot gevonden en konden we deze banner ook afgeven. Samen met buggy's en kinderwagen ging deze namelijk mee in een apart ruim.

madrid

De Vlucht met KLM ging voorspoedig en we kwamen dan ook goed aan in Madrid. Er is echter 1 'iemand'  niet goed aangekomen: de koffer van Joey, waar zijn splinternieuwe pak inzit. Bij de balie bleek dat deze stiekemerd nog in Nederland stond. Op de vraag: ”Komt de koffer vanavond nog mee met het vliegtuig?” Was het antwoord: “Possible”.... De Spaanse methode dus: geen stress, het komt 'possible' goed.

meiden

Nadat we bij ons hotel hadden ingecheckt zijn we de ruimte gaan bekijken waar het de komende dagen allemaal gaat gebeuren: De Congresruimte van dit prachtige NH hotel in Madrid. De stands waren mooi opgebouwd en onze naam was goed zichtbaar op stand nummer 6. Maar na een paar keer goed kijken kwamen we erachter dat de stand toch wel redelijk smal was en onze banner dat totaal niet is. Nu is er voor dergelijke gevallen gelukkig een high tech systeem; de behuizing kan namelijk worden gebogen. Geen stress dus, alles neergezet en richting het centrum gegaan om te kijken of we ergens Tapas konden eten, een vrij rare vraag bleek later, want op elke hoek van de straat is een tapas tent te vinden.

mannen

En we hebben goed nieuws; de tapas zijn ook nog eens ontzettend lekker! Nadat de mannen als toetje ook nog een pan paella naar binnen hadden gegooid was het tijd voor een rondje stad. Want was is het een mooie stad! Veel bedrijvigheid, gezelligheid en als klap op de vuurpijl ook om 22.00 nog steeds lekker warm en zeer aangenaam. Na een aantal koude drankjes was de metro terug onvermijdelijk: de grote wedstrijd begon namelijk morgen! Nadat we Joey's koffer hadden getraceerd en deze toch echt richting Madrid was gekomen zijn we onze heerlijke hotelbedden ingekropen. Klaar om te dromen over de overwinning!

foto1
| | Meer opties |

reageren.

Nu we houden onze vingers gekruist!!

En heel veel succes,

Bonmie en de heeeeeeeele familie/

succes vandaag!!!!!!!!

Fijn dat de stand er goed uitziet!
Hoe wordt er gereageerd op jullie bedrijf??
Héél veel succes op de tweede dag! Zet 'm op.

ps; er staat na het feestje van zaterdag nog een rode Giant fiets voor de deur, kan iemand die weghalen voordat hij weg is??

Groeten R&J

wat leuk om jullie zo van een afstandje te volgen en wat een geweldige belevenis!
geniet ervan en veel succes met de finale!
toi toi toi

Succes met de wedstrijd en hopen dat jullie winnen

De koffer zou nu in het bezit moeten zijn van een koerier die hem 'zo snel mogelijk' bij het hotel komt afleveren. Fingers crossed dat dat snel gebeurt.

volg ons.

Volg ons op ons avontuur in Madrid! De Bus Stop Bakery zal dagelijks bloggen over al onze belevenissen!