Skip to main content

derde dag madrid.

Nino Schoningh - 8 juli 2011

Dag drie in Madrid: dé finaledag! Vandaag zouden wij ons moeten bewijzen tegenover de jury door middel van een presentatie en een jury ondervraging. Maurice en Nicole zouden de presentatie voor hun rekening nemen en Martine, Rick, Mandy, Nicole en Nino zouden de jury ondervraging ondergaan. Allemaal erg spannend, dus met wat kriebels in onze buiken reden we naar het congrescentrum waar de presentaties plaats zouden vinden.

dag3.1

Gelukkig gingen zowel de presentatie als de jury ondervraging ons verbazingwekkend goed af. Met een erg goed gevoel keerde wij daarom terug naar het hotel. Maar wat ons toch ook wel erg duidelijk begon te worden, was dat onze concurrentie érg sterk was. De jury dan toch nog maar even paaien met een schaal cupcakes?

dag3.2

Tevreden met onze prestatie reden we die avond gezamenlijk naar de sprookjesachtig mooie locatie waar het award diner gehouden zou worden. Hier zou de winnaar bekend gemaakt gaan worden. Spannend!

dag3.3

Het werd een fantastische avond. We praatte met alle deelnemende landen en genoten van ons heerlijke diner. We genoten en voelde ons allemaal winnaars, wat de uitslag ook zou worden.

dag3.4

Maar voor het zover was, eerst optreden! Een dag eerder hadden wij samen met alle deelnemende studenten een muziekstuk ingestudeerd. We speelde samen voor alle aanwezige gasten. Een uniek moment.

dag3.5

Helaas voor ons, maar zeer terecht, kwam de Bus Stop Bakery niet als winnaar uit de bus. Portugal won met een simpel maar briljant systeem. Het systeem zou makkelijk en goedkoop ingezet kunnen worden om bosbranden te bestrijden.

dag3.6

Helaas geen winnaars, maar toch een fantastische ervaring. We besloten ons neer te leggen bij onze nederlaag en de knop maar snel om te zetten. Een afterparty in het Real Madrid stadion was de kers op de taart. Een ervaring om nooit te vergeten.

| | Meer opties |

reageren.

Jammer zeg, maar toch heel knap. Voor jullie ook een super ervaring waar je mee voor de dag kunt komen.

Groeten en succes,
Antonie

Niet de eerste prijs GEWONNEN maar wel een fantastische ervaring rijker! Wat wil je nog meer?
Veel succes verder, we kijken uit naar een volgend evenement waar we weer lekker cupcakes gaan snoepen.

ps. Nicole is goed aangekomen.

Als ik jullie foto's zie denk ik gewoon: jullie zijn de V.I.P.'s van onze opleiding!

Wat een geweldig succes dit te mogen meebeleven. Dit geeft zoveel energie!

Het was beslist geen nederlaag! Ik heb zelf mogen waarnemen dat jullie er alles aan gedaan hebben om de Bus Stop Bakery geweldig te presenteren. Zowel studenten als begeleiders van andere teams die ik gesproken heb waren behoorlijk onder de indruk en zagen jullie absoluut als grote concurrent. Velen hebben ook na afloop hun verbazing uitgesproken dat jullie niet in de prijzen zijn gevallen. De jury heeft een andere keuze gemaakt. Jammer, maar het doet niets af aan jullie fantastische prestatie. En deze ervaring pakt niemand jullie af.
Ik vond het heel leuk alles van dichtbij mee te maken. Bedankt voor deze mooie aanleiding voor een city-trip naar Madrid!

volg ons.

Volg ons op ons avontuur in Madrid! De Bus Stop Bakery zal dagelijks bloggen over al onze belevenissen!