Skip to main content

de eerste rit.

Rick Op Het Veld - 23 maart 2011

Al sinds het begin van dit schooljaar hebben we er samen naartoe geleefd. Nadat alle plannen waren uitgewerkt, de recepten goed uitgetest en door de enthousiaste crew voorgeproefd, en de bus klaar was dankzij heel veel hulp van vele vrienden zouden we gaan rijden. 21 maart zou onze eerste rit zijn, het begin van de lente inluidend. Het leek nog zo abstract en ver weg toen we deze datum half september op de agenda zetten.

Gisteren was het dan zo ver, met gezonde spanning en een flinke dosis opwinding gingen we met z'n 9en op weg. Omdat we geen vaste winkel locatie hebben, maar op tournee gaan door Nederland is het wel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen ons concept begrijpen en ook weten waar en wanneer we in de buurt zijn. Om die reden besloten we op onze eerste tourdag richting Sanoma in Hoofddorp te rijden. Bij Sanoma zitten de radacties van de meeste bekende bladen en Glossy's van Nederland en vaak lopen zij al weken voor met hun planning. Daarom leek het ons een goed idee om hier eerst langs te gaan en iedereen kennis te laten maken met de lekkerste cupcakes en clubcakes van Nederland.

We hadden geen afspraak gemaakt en het was dus best een beetje spannend hoe men zou reageren als we onze bus ponteficaal voor de hoofdingang zouden parkeren. Maar gelukkig werden we ongelooflijk enthousiast ontvangen door iedereen! We hebben leuke contacten gemaakt vanwaaruit zeker nog leuke ideeen zullen gaan ontstaan.

Vanuit Hoofddorp reden we richting Media Park Hilversum. Rudolph had een afspraak gemaakt Met Coen en Sander van 3FM om 'zijn nieuwe auto te laten zien'. Hier hadden wij onze radio primeur waarvan wij zelf best onder de indruk waren. We werden wederom enthousiast ontvangen en het was voor ons ook best fijn dat Rudolph Coen en Sander al kende van eerdere bezoeken. We hebben lekker duidelijk ons verhaal kunnen vertellen en werd uitgebreid gesnoept! Na de uitzending parkeerden we de bus bij de bushalte van het Beeld en Geluid Museum waar we binnen één uur de bus hebben leeg verkocht.

Hoofddorp en Hilversum bedankt!

| | Meer opties |

reageren.

past events.

Foto's van deze eerste rit vind u via onderstaande link!