Skip to main content

cupcakes voor coudewater.

Nino Schoningh - 28 Juni 2011

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2011 was het weer tijd voor hét gratis kunst-, cultuur en muziekfestival in Lelystad, aan de Bataviahaven. Ook in 2011 liet Artifest weer alle bezoekers genieten van het beste wat Lelystad en omstreken te bieden heeft. De Bus Stop Bakery was hier natuurlijk bij aanwezig!

Helaas zat het weer op de zaterdag erg tegen. Een tegenvallende verkoop was hiervan het resultaat. Om die reden heeft de Bus Stop Bakery 400 overgebleven cupcakes gedoneerd aan het goede doel. Na afloop van het festival is de roze bus doorgereden naar GGZ instelling Coudewater in Rosmalen. Alle bewoners, die hier met een psychische beperking verblijven, hebben een heerlijke cupcake uit mogen zoeken. Hier en daar is nog een extra doosje de koelkast in verdwenen, zodat alle bewoners de hele week kunnen smullen van de enige echte Bus Stop Bakery cupcakes. Zo zijn de overgebleven cupcakes toch nog goed terecht gekomen!

| | Meer opties |

reageren.

charity.

Bus Stop Bakery doneert! Onze cupcakes zijn niet alleen heel lekker, ze zijn ook nog eens verantwoord! Want met de opbrengst van het lekkers zet de Bus Stop Bakery zich in voor het goede doel.