Skip to main content

citroën city beach tour.

Nino Schoningh - 28 Juni 2011

Family Fun, Entertainment, Sport & Lifestyle zijn de elementen van heerlijke publieksevenementen met een tropisch karakter. De Citroën City Beach Tour is iedere zomer te aanschouwen en bovenal te beleven op de mooiste pleinen van steden door heel Nederland. En de Bus Stop Bakery zal hier vaak bij aanwezig zijn dit jaar! Voor alle tourdata bekijkt je ons tourschema.

De Citroën City Beach Tour staat onder andere voor beach sporten. Je kunt vaak genieten van Beach Soccer, Beach Tennis, Beach Footvolley en Beach Volleyball op demonstratie- of Eredivisieniveau. Overigens kun je niet alleen maar kijken naar deze sporten. In vele gevallen kun je zelf ook meedoen!

De sfeer en de uitstraling van de evenementen van de Citroën City Beach Tour zorgen ervoor dat je dat heerlijke zomerse vakantiegevoel krijgt: een koud drankje drinken op het terras, kijken naar de aanwezige topsporters of een mooie prijs winnen bij één van de vele beach games. En natuurlijk smaakt een cupcake hier erg goed bij!

citroen-city-beach-tour

Je kunt ook zelf meedoen aan diverse beach sporten zoals Beach Soccer, Beach Tennis, Beach Volleyball en Beach Footvolley bijna iedere stad staan breedtesport toernooien op het programma voor scholieren, sportverenigingen, studenten, bedrijven en organisaties.

Op de locaties van de Citroën City Beach Tour kun je de nieuwste modellen van Citroën bekijken zoals de DS4.

De City Beach! Tour staat bol van het entertainment. Tijdens de evenementen kom je in aanraking met top- en breedtesport, muziek, interactieve presentators, beach dance shows en nog veel meer.

Zorg dus dat je er bij bent en ervaar hoe tropisch Nederland kan zijn!

| | Meer opties |

reageren.

summer tour.

Voor alle informatie over dit evenement bekijkt u onderstaande website. Bekijk ons tourschema om te zien wanneer de Bus Stop Bakery aanwezig is bij dit zomerse evenement.