Skip to main content

bsb goes international.

Nino Schoningh - 27 april 2011

Met veel dank aan Vertaalbureau Boot, presenteert de Bus Stop Bakery vol trots de geheel nieuwe Engels- en Spaanstalige secties op de website.

Deze vertalingen zijn tot stand gekomen in samenwerking met Vertaalbureau Boot, in de branche inderdaad een naam die staat als een huis. Vertaalbureau Boot is in ruim 26 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend en internationaal opererend bedrijf. Ze zijn houder van het Europese Keurmerk conform EN-15038 en zijn wij KIWA-gecertificeerd. Ieder bureau kan zeggen te werken volgens genoemde norm, maar alleen een certificering telt, alleen dat is een bewijs dat een bureau voldoet aan de bijbehorende strenge kwaliteitseisen.  Vertaalbureau Boot voldoet aan al die eisen. Dat komt mede door het in-huis team van vakkundige en zeer gemotiveerde medewerkers en de uitstekende teamgeest op kantoor.

Wij bedanken daarom misschien wel het beste vertaalbureau van Nederland voor al hun hulp!

| | Meer opties |

reageren.

waar is de nederlandse taal knop?

meertalig.

Bekijk de Engels- en Spaanstalige secties van de website nu snel door bovenin het scherm op de vlaggetjes te klikken! Meer weten over Vertaalbureau Boot? Kijk dan op onderstaande website!