Skip to main content

'briljant compleet'.

Nino Schoningh - 26 april 2011

‘Innovatie’, ‘duurzaamheid’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ waren terugkerende kreten tijdens de Brabantse regiofinale van Jong Ondernemen die plaats vond in het gebouw Kennispoort van de Kamer van Koophandel Brabant. Daar namen vijf MBO-studentenbedrijven het tegen elkaar op, net als vijf ‘college companies’ van het HBO. Hieronder dus ook de Bus Stop Bakery. Alle bedrijven zijn op basis van hun ondernemingsplan en halfjaarverslag geselecteerd uit 140 studentenbedrijven uit de provincie.

Tijdens de regiofinale dienden wij ons te bewijzen met een standpresentatie en een elevator pitch. We moesten een juryinterview doorstaan en ook het ondernemingsplan werd nog eens getoetst. Bij de MBO-studentenbedrijven won Oja. Zij komen met de Natuurlijk: een recyclebare lampenkap als designproduct, dat het vooral in de kinderkamer goed zal doen. In diverse kleuren en beschilderbaar. Pendel en fitting worden meegeleverd. Vanwege warmteontwikkeling alleen geschikt voor led- en spaarlampen en ook dat benadrukt het milieuvriendelijke karakter. Voor de jury gaven de eenvoud en creativiteit de doorslag.
 
Bus Stop Bakery won in de categorie HBO. Volgens de jury ‘briljant compleet'! Met trots mogen wij ons nu het beste HBO studentenbedrijf van Brabant noemen!

winnaars_regiofinale

 
Dankzij deze overwinning is de Bus Stop Bakery door naar de halve finale, waar het aantal van acht MBO- en acht HBO-teams gehalveerd wordt. De ontknoping volgt tijdens de nationale finale op 16 juni in Aalsmeer. De landelijke winnaars gaan naar de Europese eindstrijd. Spannend!

| | Meer opties |

reageren.

goed gedaan en gefeliciteerd :D

oja cc.

Bus Stop Bakery feliciteert OjaCC als winnaar MBO!