Skip to main content

beste studentenbedrijf.

Nino Schoningh - 17 Juni 2011

Gisteren is in Aalsmeer de prijs uitgereikt voor beste HBO/WO Studentcompany van Nederland. Vier studentenbedrijven hebben zich heel het jaar opgemaakt voor deze finale om zo de spreekwoordelijke kers op de taart in ontvangst te nemen. Na een zenuwslopende finale is Bus Stop Bakery als beste uit de bus gekomen. Bus Stop Bakery stak volgens de jury met kop en schouders boven de concurrentie uit, de droom in uitvoering  is werkelijkheid geworden omdat de experience die wordt geboden uniek en niet te evenaren is! De jury bestond gisteren uit mensen uit de business die uitblinken in ondernemersschap en inmiddels hun strepen ruimschoots hebben verdiend.

winnaars-finale

Naast de eer heeft Bus stop Bakery een plaats gewonnen in de Europese finale, van 5 tot en met 8 juli a.s. in Madrid. Daar vertegenwoordigt onze roze bus Nederland! Of de roze bus zelf ook mee kan is de vraag... Er wordt in ieder geval hard aan gewerkt. Het staat vast dat Europa klaar is voor deze unieke beleving. Volgens ons gaat ook Europa wegsmelten in de roze wereld vol met zoetigheden en willen ze in heel Europa straks niet meer anders!

| | Meer opties |

reageren.

Allereerst van harte gefelicteerd!! Heel veel succes in Madrid en ik heb er vertrouwen in hoor!!!
Groet Liesbeth

Jongens wat geweldig een dikke pluim!!!!!!!!!!!!
Ik wist dat jullie een goede kans maakte......heel veel succes en plezier in Madrid,
lieve groet jacqueline

bedankt.

Wij bedanken al onze vrienden, sponsoren, partners en aandeelhouders. Zonder hen was deze overwinning zeker niet tot stand gekomen! Bedankt!

Bekijk de reacties van de media op onderstaande websites.