Skip to main content

jacht naar talent

Blij verrast en opgewonden waren we toen we reacties kregen op onze melding bij de Rockacademie. Wij waren al helemaal overtuigt van de kracht van ons concept maar we wisten niet hoe muzikanten er op zouden reageren. Tot onze grote opluchting zijn er vele reacties binnengekomen. Dit was de opening voor ons om de Rockacademie te laten zien wie we waren en echt talent te zoeken tussen de massa. Dat echte talent verdient een podium en dat bieden we!

rudolph vertelt

Als kind was ik verzot op snoepen, toneel spelen en knutselen; op mijn 11de besloot ik mijn interesses te combineren door een culinaire beroepsopleiding te kiezen. Een heel voor de hand liggende keuze vond ik toen al.

company launch

Oh my god, we zijn door naar de regio finale van de Company Launch van Jong Ondernemen! Maurice en ik hebben de Bus Stop Bakery vanmiddag gepitched in de Oranjezaal in het Paleis Raadhuis te Tilburg. Was zo verschrikkelijk spannend! Twee minuten om onze “zoete droom” te presenteren, maar ze vonden het fantastisch! Doordat ze nog aan het wegdromen waren bij de Choc&Roll vergat de jury zelfs naar de volgende pitch te luisteren!

| | Meer opties |