Skip to main content

radio 8FM

De Radio 8FM-Ochtendshow Rijk & Van Brabant is 15 jaar ON AIR! Daarmee is het ook meteen de langstlopende ochtendshow van Brabant en zelfs van Nederland! Uniek dus en daarom groots gevierd. Vandaag was de Bus Stop Bakery te gast om ze te feliciteren met heerlijke cupcakes! En niet zomaar cupcakes. Speciaal voor deze gelegenheid is de Bus in alle vroegte vertrokken vol met champagne/aardbei cupcakes. Een feestelijke lekkernij waar iedereen zijn vingers bij af heeft gelikt!

cupcake gedicht

Krakelingen en tompoezen, puddingbroodjes, Bossche bol, dit is lekkers dat we kennen, alledaags, en niet te dol! Maar opeens, een nieuwe rage, geliefd bij elke Amerikaan, sweet temptations in een cupje, ja ook Holland moet er aan! En nog gekker kan ’t worden, ga je wachten op de bus, loop je kans op zoete dromen, 'cupcake' heet zo’n hapje dus! Laat je voortaan maar verrassen, werkelijk waar, niets is te gek,  cupcakes zijn echt eerste klasse, 'angels pissing in your bek'!

tiel pakt uit

De dag begon weer vroeg voor de Bus Stop Bakery. De bus werd zaterdagochtend opgehaald door Nicole op het BBA-terrein in Tilburg, om zo onze lading cupcakes op tijd op te halen bij de bakkerij in Oisterwijk. De rest van de Bus Stop Bakery crew reisde er vooruit om zo de bus op te kunnen wachten op de plaats van bestemming. We zouden namelijk al voor tien uur in Tiel zijn. Dit weekend werd Tiel Pakt Uit gehouden!

foto's van aksento

Vandaag kregen we alle foto's binnen die vorige week zijn gemaakt door Studio Aksento in Breda. Studio Aksento is zo'n beetje Rudolph's huisfotograaf, zij fotografeerden o.a. alles voor zijn kookboeken 'Lekker Snel' en 'Samen Koken'. En ook het item voor RTL Boulevard over de Cupcakes was in deze foto studio opgenomen. We zijn heel blij met het resultaat en hebben inmiddels alle foto's op onze website geplaatst. Bekijk ze nu snel!

life4you

Wij hadden de eer om Life 4 You te openen, daar stonden onze lekkere cupcakes. Een aantal gelukkigen in het publiek hebben onze cupcakes mogen proeven. Wij hadden onze bus thuis gelaten, maar gelukkig is ook die prominent in beeld geweest. Na de show mochten wij nog met een aantal gasten en natuurlijk Carlo en Irene op de foto.

the making of bus stop bakery

Na een zoektocht van ruim 2 maanden, net voordat de moed ons bijna in de schoenen zakte, vonden we onze bus bij Streamline in Lopik. Een originele mini Amerikaanse schoolbus, precies het juiste formaat voor ons doel. Handig dat deze bus

goede doelen

Toen we nog in de beginfase waren met het concept Bus Stop Bakery, waren we het al snel eens dat we met onze toekomstige opbrengst iets goeds wilden doen. Iets goeds, maar niet te standaard. We wilden niet een goed doel kiezen, en dan een bedrag overmaken en that’s it. Dat is ook niet fair tegenover de mensen die onze producten kopen, want uiteindelijk is het wel hun geld!

we zijn begonnen

De zon schijnt! De laatste dingen moeten nog even snel gebeuren voordat de burgemeester van Tilburg de bus officieel komt openen. De flyers, poster en menukaarten worden nog snel ontworpen en uitgeprint. De geluidsapparatuur wordt rond gesjouwd.

kick-off tilburg

Vandaag spelen we een belangrijke thuis wedstrijd. De Bus Stop Bakery laat Tilburg kennis maken met onze roze bus, het enthousiaste team en de heerlijke Cupcakes. Via een aantal busstops in Tilburg zullen wij van ongeveer 17.30 uur tot 20.00 uur onze eindhalte hebben op het Willemsplein voor het gemeentehuis.

de eerste rit

Al sinds het begin van dit schooljaar hebben we er samen naartoe geleefd. Nadat alle plannen waren uitgewerkt, de recepten goed uitgetest en door de enthousiaste crew voorgeproefd, en de bus klaar was dankzij heel veel hulp van vele vrienden zouden we gaan rijden. 21 maart zou onze eerste rit zijn, het begin van de lente inluidend. Het leek nog zo abstract en ver weg toen we deze datum half september op de agenda zetten.

| | Meer opties |