Skip to main content

lekker op weg

Inmiddels rijdt de Bus Stop Bakery al weer 2 maanden door Nederland en hebben we al heel wat avonturen beleefd. Op de meeste plaatsen wordt de roze bus met open armen ontvangen en een enkele keer worden we direct weggestuurd door agenten, stads ...

life4you

Afgelopen zondag werd er in Life4You opnieuw aandacht besteed aan de Bus Stop Bakery. Heb je deze uitzending gemist, of wil je hem graag terugkijken? Kijk dan snel op de website van Life4You! Hopelijk allemaal tot ziens op het Dunya Festival aankomend weekend!

opnieuw winnaars

Vanmorgen werden we al  heel vroeg verwacht op het hoofdkantoor van de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Al om half 8 zaten we in de trein op weg naar deze toch wel spannende dag. Vandaag zouden wij de halve finale van Jong Ondernemen gaan spelen. We lieten de roze bus thuis, want hier hadden we vandaag helemaal niks aan. We hebben vandaag namelijk een spannende ondernemersgame gespeeld.

16 teams, 1 game

Morgen gaat de Bus Stop Bakery samen met 9 MBO-studentenbedrijven en 6 andere HBO/WO-studentenbedrijven de strijd aan voor een plek in de Landelijke Finale van Jong Ondernemen. Daar zal blijken welk bedrijf Nederlands 'Student Company of the Year' wordt.

on tour

Zaterdag 14 mei begon de Bus Stop Tour in Uden. De Bus Stop Bakery stond in Uden midden in het centrum van 11:00 tot 13:00 uur. In Uden aangekomen kwam het zonnetje al door! Veel mensen zijn al op de been, en Maurice heeft de bus netjes het centrum ingereden.

bsb goes international

Met veel dank aan Vertaalbureau Boot, presenteert de Bus Stop Bakery vol trots de geheel nieuwe Engels- en Spaanstalige secties op de website. Deze vertalingen zijn tot stand gekomen in samenwerking met Vertaalbureau Boot, een naam die staat als een huis.

'briljant compleet'

‘Innovatie’, ‘duurzaamheid’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ waren terugkerende kreten tijdens de Brabantse regiofinale van Jong Ondernemen die plaats vond in het gebouw Kennispoort van de Kamer van Koophandel Brabant. Daar namen vijf MBO-studentenbedrijven het tegen elkaar op, net als vijf ‘college companies’ van het HBO. Hieronder dus ook de Bus Stop Bakery. Alle bedrijven zijn op basis van hun ondernemingsplan en halfjaarverslag geselecteerd uit 140 studentenbedrijven uit de provincie.

nijmegen

Daar gingen we dan. Er waren op deze mooie lente dag drie plaatsen waar we gingen staan. In de ochtend begonnen we bij de Wedren parkeerplaats. Niet de meest drukke plaats maar hier bewees de kracht van de Bus Stop Bakery zich wederom weer! Er zijn zeker 30 mensen naar de bus gekomen en cupcakes gegeten. Helemaal super op een doodgewoon parkeer terrein.

bitterbal cupcake

Wat een verrassing! Ik zat vanavond samen met Martine en Maurice op ons dakterras te genieten van het heerlijke lenteweer, toen Rudolph aanklopte met een heerlijke schaal nieuwe cupcakes. En niet zomaar cupcakes: Bitterbal cupcakes met een heerlijke topping!

marktdag en tour

Zaterdag 10 april stond de Bus Stop Bakery samen met een tiental andere studenten bedrijven uit de regio op de marktdag van Jong Ondernemen op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Een mooie kans om ons nieuwe zonneluifel uit te testen en jullie te laten genieten van de heerlijke zomerse muziek van onze Bus Stop Pop artiest Isabelle Amé dus! Gelukkig werkte de zon ook zaterdag weer heerlijk mee. Wij bedanken alle bezoekers van de markt die er samen voor hebben gezorgd dat de Bus Stop Bakery weer totaal uitverkocht!

| | Meer opties |