Skip to main content

derde dag madrid

Dag drie in Madrid: dé finaledag! Vandaag zouden wij ons moeten bewijzen tegenover de jury door middel van een presentatie en een jury ondervraging. Maurice en Nicole zouden de presentatie voor hun rekening nemen en Martine, Rick, Mandy, Nicole en Nino de jury ondervraging.

tweede dag madrid

Onze tweede dag in Madrid begon vroeg. Er moest namelijk nog heel wat werk verzet worden om de stand op tijd klaar te krijgen. De tijdsdruk was groot en het moest er goed uit komen te zien, want later die dag zouden we koninklijk bezoek mogen ontvangen. De prinses van Spanje zou namelijk samen met een aantal hooggeplaatste ministers de wedstrijd aftrappen.

eerste dag madrid

Op dinsdagmiddag om negen uur in de ochtend begon ons grote avontuur richting Madrid. Met 'kleine' banners, een levensgrote banner van de bus en bagage voor drie dagen (en voor de vrouwen bagage voor ongeveer drie weken) gingen we richting Schiphol. Daar aangekomen wachtte de begeleiding ons op: Hannah en Jos van Jong Ondernemen, Ray en Olga van de Fontys Academy for Creative Industries en de moeder van Martine vergezellen ons richting het zonnige zuiden.

cupcakes voor coudewater

De Bus Stop Bakery heeft 400 cupcakes gedoneerd aan het goede doel. Na afloop van het Artifest is de roze bus doorgereden naar GGZ instelling Coudewater in Rosmalen. Alle bewoners, die hier met een psychische beperking verblijven, hebben een cupcake uit mogen zoeken.

citroën city beach tour

Family Fun, Entertainment, Sport & Lifestyle zijn de elementen van heerlijke publieksevenementen met een tropisch karakter. De Citroën City Beach Tour is iedere zomer te aanschouwen en bovenal te beleven op de mooiste pleinen van steden door heel Nederland. En de Bus Stop Bakery zal hier vaak bij aanwezig zijn!

beste studentenbedrijf

Gisteren is in Aalsmeer de prijs uitgereikt voor beste HBO/WO Studentcompany van Nederland. Na een zenuwslopende finale is Bus Stop Bakery als beste uit de bus gekomen. Bus Stop Bakery stak volgens de jury met kop en schouders boven de concurrentie

cupcake workshop

Zelf cupcakes maken bij Robèrt, in de bakkerij waar ook de Bus Stop Bakery cupcakes op ambachtelijke manier worden bereid? Cupcakes zijn Hot! Ze zijn er in vele maten, vormen en smaken. Wil je zelf aan de slag dan zijn cupcakes zijn ideaal want geen

finale jong ondernemen

Morgen is het zover. De nationale finale van Jong Ondernemen! De verkiezing van het MBO en HBO studentenbedrijf van het jaar vindt dit jaar plaats in de voormalige EndeMol studio's in Aalsmeer. De vier beste MBO en HBO bedrijven strijden om de Nationale titel en daarmee voor een plaats in de Europese finale in Madrid (HBO) en in Oslo (MBO). Daarnaast worden de winnaars bekendgemaakt van de Duurzaamheids- en Innovatiewedstrijd. Wij wensen de concurrerende studentenbedrijven erg veel succes.

cupcake & greet

Hoe denk jij dat de favoriete cupcake van Boef en de Gelogeerde Aap eruit ziet en smaakt? Verzin jij de meest originele boef en de gelogeerde aap cupcake dan mag je deze samen net hen op het festival bij de Bus Stop Bakery op komen eten. De winnende cupcake zal terplekke gebakken worden door Rudolph van Veen. Omschrijf jouw fantasie-cupcake op de Facebook-pagina van Mundial en wie weet mag je je klaar gaan maken voor een cupcake-onderonsje!

brabant10

Vandaag waren Maurice en Nicole te gast bij Brabant Vandaag bij Brabant10. 'Brabant Vandaag' de dagelijks tv-show van brabant10. Jeff Wolters, Marielle Bastiaansen en Mascha de Rooij nodigen hun gasten uit in het brabant10 huis en gaan met hen in ...

| | Meer opties |