Skip to main content

ons verhaal.

Bus Stop Bakery is een 'student company' in het kader van Jong Ondernemen. Ontstaan vanuit een samenwerking tussen acht studenten van Fontys Academy for Creative Industries en gast docent Rudolph van Veen (Meesterkok & Meesterpatissier).

Bus-Stop-Bakery_001

Bus Stop Bakery is een roze bus die als een rijdende bakkerij gevuld met unieke Cupcakes en Clubcakes door Nederland tourt. De bus zal via een route langs bestaande bus haltes naar een dagbestemming rijden waar een eigen halte neergezet zal worden.  Naast deze zelf gecreëerde evenementen zal de Bus Stop Bakery zijn opwacht maken op diverse festivals.

Bus-Stop-Bakery_002

Zowel bij de bushaltes op de route als bij de festivals zal er naast de Cup- en Clubcakes, koffie en thee verkocht worden. Van de opbrengst wordt 10% afgedragen aan 3 Nederlandse goede doelen waaraan de Bus Stop Bakery zich verbonden heeft.

Bus_Stop_Bakery_Crew_3

Maar de Bus Stop Bakery is meer dan een rijdende bakkerij. Vanuit een samenwerking met de Rockacademie Tilburg reizen talentvolle muzikanten mee. Zij zullen kleine concerten geven tijdens de verschillende busstops onder de naam: 'Bus Stop Pop'.  

Bus-Stop-Bakery_004
| | Meer opties |

bus stop pop.

De Bus Stop Bakery is meer dan een rijdende bakkerij. Vanuit een samenwerking met de Rockacademie Tilburg reizen talentvolle muzikanten mee. Lees meer over Bus Stop Pop.